Destine ratacite episodul 910 din 9 Martie 2022

Lily Oberoi zice lui Anjali ca a facut programare la operatie? Anjali zice nu, Sam partenerul lui Anjali aduce banii lui Anjali pentru operatie, 2 milione jumate de rupii Mata gi zice lui Simar ca nu e de acord cu ce face cu PYUSH, Simar zice ca si ea sufera sa-l vada asa ca pentru Roshni face asta ca trebuie sa treaca prin obstacole pentru a le intari relatia, Simar zice apoi de Sankalp si de Kushi, ea este in mahala si zice Sankalp nu a venit de o zi si ceva, un baietel ii zice ca a venit masina de lux Kushi e alungata din casa unde sta, omul acela zice ca sa-i dea banii altfel sa plece de fapt e un teatru, Sankalp merge si plateste omului, Sankalp da bani copilului copilul e inteles cu Kushi ea apoi se face ca lesina, Anjali se baga in Tanya infirmiera lui Sanjeev, Vikram vede bani la Anjali in geanta, Anjali zice ca Sam i-a dat banii, Vikram zice te-ai gandit ce e in spatele acestor bani? Ce intentii are? Anjali zice nu toatã lumea e ca matusa, Anjali zice cand voi castiga ii dau banii inapoi, ca ea face operatia, Tanya vede tot Vikram se enerveaza, Roshni vine jos la familie, Simar apare pe usaa, aceasta e suparata parca ea zice ca, cineva va veni iar la ei, Sankalp apare cu Kushi ea zice am facut ce am zis.

Ea merge la Mata gi si zice sa o ierte, ea cade la picioarele ei Uma zice regina dramei ce face lui Pari aceasta zice nu cred ca este drama, Amar zice ca e teatru, Kushi cere iertare Simar zice nu te-am iertat doar pentru Sankalp te-am primit, pentru onoarea lui Simar zice ca o va urmari si daca va face ceva o da afara, Kushi se face ca tusteste, Mata gi zice lui Simar crezi ca ai facut bine ca ai adus-o? Simar zice pentru Sankalp ca se simțea rau pentru ea, Roshni zice dar PYUSH? Simar zice nu vreau sa aud seara Vikram nu are somn el aprinde lumina Vikram spune lui Anjali sa nu faca operatia asta Vikram zice iti pui fata in pericol ca nu e buna decizia ei, sa-i dea banii inapoi omului, Anjali merge din camera, doua zi Pari pregateste templul.

Destine ratacite episodul 910 din 9 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 910 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!