Destine ratacite episodul 903 din 2 Martie 2022

Anjali vine si intra la Vikram in camera, matusa se ascunde dupa usa, Vikram o imbratiseaza si matusa iese la timp, politia cu Simar nu afla nimic de Prem in camera aia, Simar zice oare de ce s-o ascunde ea cauta un bilet in fata de perna, Simar vede biletul de la Prem, de fapt o scrisoare si este socata de ce citeste, ea cade pe pat, Amar citeste scrisoarea el zice cum ai facut asta Prem? mai apoi ei spun ca merg acasa, Anjali cu Vikram iau micul dejun acesta nu mai poate manca fiindca a mancat cu matusa, Anjali vede ca nu-i place Vikram pleaca apoi matusa zice nu-l poti separa de mine, acasa la Bharadwaj Mata gi zice lui Simar ce scrie in scrisoare, Simar spune o va citi cu voce tare, ea citeste, el zice ca nu o va mai putea privi in ochi Simar zice ca Prem a mintit ca nu a avut relatie cu Pooja, Prem zice ca a avut o aventura cu Pooja si ca Radha e fata mea cu Pooja, Prem zice si dupa ce s-a intors Simar a continuat relatia cu ea si singura solutie e sa plece din viata tuturor ca nu-l vor ierta si sa nu o pedepseasca pe Radha pentru asta, vinovatul tau, Prem se semneaza, Anjali vede resturi de la mancare pe jos in camera, ea zice de unde e bucata de lipie aici, Anjali zice stiu cine a facut.

Ea merge la bucatarie si vede ce a pregatit matusa ea vede lipiile, Anjali zice a incalcat regula Mata gi zice nu se poate. insa vede scrisoarea iar Mata gi zice e Prem fiul nostru Anjali zice ca matusa a incalcat regula si a dus lipii la Vikram. el zice e adevarat ce rau a facut daca mi-a adus micul dejun, Vikram zice am facut tot ce ai zis matusa zice ce ai crezut ca il poti lua pe Vikram, Anjali zice nu uita de acte ca ai semnat acte mergem la tribunal unchiul zice nu.

Destine ratacite episodul 903 din 2 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 903 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!