Destine ratacite episodul 838 din 27 Decembrie 2021

Dl. Kapoor o plesneste pe Rita fiindca a aflat ce a facut cu Pyush si Roshni el zice rusine sa-i fie, apoi sa il ierte Pyush, acesta zice nu am vrut sa ma bag dar pentru mama sa demonstrez ca sunt nevinovat si pleaca apoi, Roshni il striga dar el nu se intoarce acesta zice “te urasc mama!”, Vikram e nelinistit fiindca Vaidehi este acolo si poate spune de el iar nunta va fi gata atunci, el suna pe Anjali dar Kushi o striga si ea inchide, Vikram zice ca se va ocupa de Vaidehi curand. Simar zice lui PYUSH cum a fost la Vikram acasa Prem aude, el striga la Simar tare ca putea influenta nunta Simar zice are dreptate Prem, a doua zi la Mata gi acasa se face ceva ritual, Amar zice ca femeia cu sofranul intarzie, Kushi zice sa trimita pe Vaidehi ca si ea e necasatorita, Kushi jigneste pe Vaidehi, ea cu familia cu Kushi merg la Vikram acasa.

Vikram e cu sofran pe fata, Vaidehi vede ochii lui, ea simte, Vaidehi i-a sofranul de la matusa lui Vikram si se roaga zeitei sa o ajute daca e adevarat ce crede, Vikram striga Vaidehi aude vocea lui, ea se intoarce si il vede ca este omul ce a rapit-o pe ea si Vikram o vede, ei se uita insistent unul la altul, Vaidehi aproape scapa sofranul, Kushi zice ce faci? Kushi zice hai odata, Vikram este socat apoi Anjali vine jos imbracata frumos, Mata gi zice lui Kushi prima pune mama sofran nu tu, Simar pune sofran pe Anjali, ea plange, apoi Kushi pune sofran si restul familiei.

Destine ratacite episodul 838 din 27 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 838 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!