Destine ratacite episodul 833 din 22 Decembrie 2021

Roshni zice lui Pyush ca il iubeste el zice ca o vede ca o prietena ca nu a fost niciodata indragostit ca nu a vazut-o niciodata ca o iubita, Roshni plange apoi zice sa o duca acasa, Simar suna pe Prem el nu raspunde apoi ea trimite mesaj. Prem o suna inapoi, Simar zice Anjali nu e gata de casatorie, Prem zice ca o va casatori ìndiferent de ce zice Simar, ea zice daca face Anjali ceva, aceasta gandeste la ce decizie a luat Prem ea vede poza in alta parte un baiat merge cu masina si bea ceva el e Vikram, el e cu prietenii lui. PYUSH o duce pe Roshni cu masina acasa, el zice asta nu va influenta relatia noastra de prieteni, Vikram opreste masina la un bar o femeie e adusa imbracata ca mireasa, ea este bagata intr-o masina, Vikram urmareste masina ei, mireasa zice mamei ei ca ajunge imediat, Vikram se baga in fata masinii si apoi merge la mireasa, ea zice azi e nunta mea Vikram zice te vreau pe tine, el zice soferului sa plece, Roshni vede pe baietii cu mireasa, Pyush opreste masina ei vad ca vor sa duca mireasa, el spune stai, se zbate dar nu poate face nimic.

Baietii fug cu fata, el zice lui Roshni ce sa faca, apoi suna la politie Prem e acasa si zice ca el a hotarat nunta, Rajendra zice de ce te grabesti, Anjali zice ca este de acord Kushi zice ce lovitura, Anjali zice ca s-a gandit si decizia lui nu e rea Simar se baga dar Prem ridica mana, el zice ai auzit Mata gi? ca este de acord, Anjali zice macar voi scapa de aici, Prem zice lui Simar ca daca nu e de acord sa stea departe a doua zi Simar spune zeitei ca e nelinistita de relatia asta, Pari zice lui Kushi ca planul lor e aproape de reusita.

Destine ratacite episodul 833 din 22 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 833 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!