Destine ratacite episodul 831 din 20 Decembrie 2021

Kushi vine si ea la ritual, Simar cu restul femeilor fac ritualul cu sita de Karwa Chauth, pe urma Anjali se aude strigand, ea a aruncat hainele primite de la Simar pe jos, Simar zice ce face? Anjali o impinge pe Simar apoi ea da foc hainelor. Focul arde in mijlocul casei, Pari zice de ce ai ars cadourile? Anjali zice as arde tot de la femeia asta, Simar zice de ce le-ai ars ca ai zis ca iti plac, Anjali zice m-am prefacut ca tine ca o egoista Simar, Prem zice cum vorbeste, Anjali raspunde esti orb de la dragoste si zice se preface Anjali zice te voi demasca ea merge la Kushi si zice ca va zice adevarul despre Kushi si Simar, Amar zice ai dovezi ea zice da, Anjali pune inregistrarea cu Sawant unde zice ca i-a dat bani, Simar zice lui Prem nu e adevarat, Prem zice stiu el zice Kushi a dat banii lui Sawant, Kushi se preface ca plange. Prem zice nu am incredere in tine doar in Simar, Anjali zice asa incredere Prem zice increderea e din suflet, Kushi ti-a umplut capul cu prostii, Prem cere actele lui Simar de dezmostenire, Kushi rade cu Pari si Uma fiindca au schimbat actele.

Simar zice lui Prem sa se mai gandeasca, Prem zice da actele, Kushi face semn lui Uma, iar ea ii zice lui Prem citeste actele, Prem citeste actele unde scrie ca o dezmosteneşte pe Anjali si scrie ca pune averea pe numele lui PYUSH, Simar zice ceva nu e in ordine, Simar merge la Kushi ea zice tu ai facut asta nu? Anjali o impinge pe Simar iar, Jhanvi zice ce e asta? Anjali zice iti rup oasele daca te iei de Kushi, Mata gi zice ca are incredere in Simar mai mare ca in zeita, Mata gi zice crezi ca Simar vrea averea? Nu pleca din casa daca voia, Mata gi zice Simar e lacoma de fericirea familiei, ea vrea doar binele familiei iar casa asta e doar pentru Simar, Uma zice ca Simar e alta acum.

Destine ratacite episodul 831 din 20 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 831 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!