Destine ratacite episodul 816 din 5 Decembrie 2021

Simar merge in bar la Anjali si o vede dansand ea zice nu vezi ce haine ai? Simar zice ai uitat din ce familie provii? Anjali zice ai uitat de relatia noastra, ca e viata mea nu te amesteca, Rohan cu Pyush vin acolo Rohan spune cat a cautat-o Simar, Anjali spune ca a venit pentru visele ei ea le spune sa plece si zice lui Sawant sa dea drumul la muzica, Simar o plesneste, ea zice e rusine ca esti din familia noastra, Simar zice deschide ochii si uita-te in jur, Simar zice ca mama ta te voi opri insa Anjali zice cum indraznesti sa ma plesnesti, ea vrea sa o plesneasca pe Simar dar Pyush o tine, el zice nu permit asta Anjali zice ia-o pe mama ta de aici daca tii la ea, Simar zice ca ii vrea binele, Simar spune lumea asta nu e pentru tine ea spune hai sa mergem, Anjali zice traiesc cum doresc, Simar spune ca nu pleaca fara ea, Simar zice Pyush prinde-o, politia e la Prem acasa el spune ca Anjali e la Mumbai daca vrea sa fie actrita, Sawant zice ce sa fac, Kushi il suna, Simar pleaca cu Anjali si cu baietii, Simar zice zeita binecuvanteaza pe cine m-a ajutat, Madhu se uita la ea, Anjali e luata de acolo, Kushi suna disperata pe Sawant, Sankalp zice pe cine suni, ea zice pe o prietena insa ea minte.

A doua zi Mata gi cu Prem vin pe hol, ea zice ca face budinca pentru Simar si va merge la zeita cu Anjali cand vin, Prem afla ca Anjali este in Mumbai, Simar apare ea zice nu e nevoie sa mergi acolo, ea o aduce pe Anjali care ii zice gata? Multumita acum amandoi va prefaceti el zice de trei zile nimeni nu a dormit, numai noi stim Anjali comenteaza Simar zice cum vorbesti? Anjali zice e problema familiei noastre nu te baga, Prem o trimite sus pe Anjali si zice lui Simar e problema familiei noastre Simar zice sunt mama ei, Prem zice ai avut alt scop de ai adus-o, ca e vina ta ca e asa, Simar zice nu ca tu ai crescut-o iar el raspunde este asa fiindca ai lasat-o la 6 ani si ti-ai refacut viata.

Destine ratacite episodul 816 din 5 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 816 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!