Destine ratacite episodul 811 din 30 Noiembrie 2021

Pyush merge la birou unde va lucra el face avansuri lui Rosy secretara lui Prem, Simar il suna pe acesta dar nu raspunde. Simar suna la alta firma si afla ca el nu e angajat acolo, acesta zice secretarei ca Prem este tatal lui apoi Simar suna iar el raspunde iar Pyush merge acasa Simar zice ca a spus ca nu au angajat pe nimeni cu numele lui, el zice cum sa stie numele meu asa repede, apoi zice iarta-ma ca te-am mintit si comanda cateva flori. Rohan cu Roshni vad apoi Prem taie cardul lui Anjali, el zice lui Rohan ca face asta pentru Simar dar si pentru Prem, a doua zi PYUSH e la birou Rosy aduce ceva flori comandate de el, Prem vede florile si zice lui Rosy sa le duca, Pyush zice e ok doamna Rosy am incercat, Anjali isi face bagajul pentru Mumbai, mama lui Rohan da lui Simar dulciuri ea zice ca Pyush are slujba deci nu mai e nevoie de ea, Roshni zice ca nu e asa, Prem are sedinta la birou, Pyush este acolo el zice de vechile relatii se refera la Simar dar zice de vechii clienti, acesta zice ca l-a facut sa-si aminteasca de Simar, apoi Kushi merge la usa si Prem o cearta.

Anjali zice ca vrea sa fie actrita, Rajendra zice ai innebunit, Prem zice ce ai zis Mumbai? Prem zice ca modul ales e gresit, Anjali zice ca daca nu o lasa se va sinucide, atunci Prem o plesneste el zice obraznica ma santajezi, nu pleci nicaieri, Kushi zice lui Anjali Prem e cu ochii pe tine mai asteapta un pic, a doua zi Simar asteapta pe Pyush la micul dejun, ea merge apoi la el Pyush zice ca va face toate formalitatile ca Simar sa se mute iar el are alt plan cu Rosy.

Destine ratacite episodul 811 din 30 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 811 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!