Destine ratacite episodul 801 din 20 Noiembrie 2021

Simar priveste tabloul lui Anjali si zice la mulți an, ea zice 6 cadouri pentru tot atatia ani, este 12 noaptea, Anjali primeste un telefon, ea zice e miezul noptii si nimeni nu ma felicita, si PYUSH aduce cadou pentru Anjali, Simar zice lui Kapoor ca e ziua fetei unei prietene, a doua zi Dl Kapoor e gata sa plece cu Simar spre Delhi, Rita e geloasa iar ei duc tort facut de Simar copii Roshni cu Rohan raman acasa, Rita primeste telefon de la club pentru petrecere, Anjali vine jos si toata familia e acolo si canta la mulți ani, toti o felicita, Prem ii da primul cadou este un telefon de ultima generatie ea il arata colegilor ei, Prem zice as vrea sa fie aici Simar, Simar zice trebuie sa mint pe dl Kapoor, Simar zice de ziua fetei prietenei ei, Dl Kapoor o lasa sa mearga, Anjali face poze cu telefonul cel nou, fotograful ce a facut poze lui Anjali vine la Bharadwaj acasa, Kushi zice ce faci aici? El a adus portofoliul cu pozele, Anjali merge sa vada pozele, Prem vede si merge spre ele dar ascund pozele, Kushi zice ca omul acela a adus inelul ei, pozele raman pe jos.

Simar ajunge la casa Bharadwaj afara, ea zice sase ani au trecut si totul e la fel, Simar paseste spre casa si isi aminteste de prima data cum a intrat, toata familia e la petrecere Simar se uita din usa, ea e deghizata, are un voal pe cap, Simar zice sunt aproape dar atat de departe, Prem zice esti departe dar parca esti aici, Simar aude numele lui Anjali si o vede, Simar isi aminteste cum a plecat acum 6 ani, ea zice nu pot merge la ei ca voi strica ziua lui Anjali. Ea zice cum voi da tortul, apoi vede curierul si pune tortul ei in locul acelui tort, Kushi zice am comandat de ciocolata cum e de fructe? copii spun ce frumos tort.

Destine ratacite episodul 801 din 20 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 801 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!