Destine ratacite episodul 797 din 16 Noiembrie 2021

Prem zice ca, copilul va creste acolo iar Mata gi zice lui Kushi ca ea cu Pari si Uma vor face petrecerea pentru el de la 7 luni, peste cateva luni Simar vine cu Prem din oraa, ea are burta mare Prem zice de petrecerea pentru viitorul copil Mata gi vine la ei Simar zice de hainele pentru el, Sujata e la intelept el zice sa nu se mai gandeasca, el zice ca educatia face tot din copil si zeul Shiva e cu el ca nora ei e o credincioasa cu sufletul pur, Sujata zice dar ai spus ca copilul va aduce probleme familiei Sujata zice ca vrea o dovada, sa stie sigur ca e de la zeu nu de la diavol. Anjali vine jos si vede jucariile pentru copil ea se supara, Simar zice putem sa nu-ti luam si ție ceva? Anjaliia un ursulet inteleptul da un vas lui Sujata el zice sa puna lapte in el si sa-l puna la patul lui Simar, de se innegreste are raul in el mai tarziu invitatii vin la petrecerea copilului femeile spun ce fac barbatii acolo? Toti barbatii pleaca sus, Simar face budinca, ea o lasa la foc mic si pune capacul pe oala, apoi spune lui Jhanvi sa se mai uite. Apoi incepe ritualul femeile dau cadouri lui Simar apoi ele zic de Sujata ea da cadoul care aproape cade.

Femeile zic aproape e semn rau, apoi ele danseaza Jhanvi cu Prerna danseaza cu celelalte femei cineva a dat budinca la maxim pe aragaz Sujata tot e suparata, budinca fierbe, Mata gi zice le-o fi foame tuturor, Jhanvi zice ca budinca s-a ars, Simar zice am pus-o la foc mic Sujata zice e semn rau daca se arde budinca, Pari zice Simar poarta ceva malefic in burta, femeile incep sa vorbeasca, ele spun atatea semne rele, cadoul acum budinca, Simar zice mai stati Simar abia se misca, femeile pleaca Mata gi zice ce vorbe sunt astea? de fata cu toate femeile apoi Simar e dusa in camera, mai traziu doarme Sujata duce vasul cu lapte la Prem si zice sa-l puna la pat, Prem nu vrea dar accepta, Pari cu Kushi urmaresc, noaptea tarziu cineva pune negru in lapte apoi pleaca, este Pari deghizata, Kushi vine la ea ea se sperie.

Destine ratacite episodul 797 din 16 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 797 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!