Destine ratacite episodul 782 din 1 Noiembrie 2021

Simar merge dupa acel copil dar ajunsa jos el nu mai este, bratara data de intelept cade de la piciorul lui Simar, pe urma ea se trezeste si zice ca a fost vis dar se inseala, nu are bratara la picior, Simar merge la fete sa vada daca n-au pãțit ceva, Mata gi vine la ea, Simar zice de visul ei ea zice linisteste-te ca am scapat de Chandramani care era cauza problemelor noastre, Mata gi zice du-te si odihneste-te am eu grija de fete, a doua zi Simar e la Prerna care vrea sa plece Prerna zice ai spus sa stau la ziua ta acum trebuie sa plec, Simar zice Siddanth era singur dar tu l-ai invatat sa fie iar cu noi sa stea cu noi, tu i-ai adus zambetul inapoi, ca l-ai ajutat sa depaseasca momentul, Prerna zice Siddanth ma crede doar prietena lui atat, Siddanth asculta muzica, candelabrul se misca, Simar, Prernei nu poti sa-i mai dai timp? Prerna vede candelabrul miscandu-se, apoi el cade, Prerna striga Siddanth si fuge la el, ea il impinge pe Siddanth dar candelabrul cade pe mana ei, care se raneste familia o duce in camera, Prerna zice de ce credeam ca Siddanth ar fi aici, el e pe hol, Siddanth zice si-a riscat viata pentru mine, Mata gi zice e prietena ta adevarata, ca asta face o prietena, ca sta ca un scut, exact cum faceati tu cu Roli.

Mata gi zice cã Prerna se intoarce in America azi, el zice cum? Mata gi ii spune ca i-ar trebui o partenera de viata, ca atunci viata ar decurge altfel, Mata gi zice ca scopul pentru cate a venit Roli e indeplinit si trebuie sa se gandeasca la viitor, ca sa o opreasca pe Prerna daca simte ceva, apoi Mata gi pleaca, Siddanth cu Prerna, Kushi si Sankalp pleaca cu masina, o alta masina e Simar, Prem cu Mata gi si Kamya. Prerna pune mana la ochi si o doare. Siddanth priveste, pe drum Mata gi vede ceva la un copac, o creanga cade jos masina lui Prem se opreste, el vrea sa se dea jos Mata gi zice e un smochin sfant nu e bine sa te dai jos, Kamya zice mai credeti in de astea, sunt superstitii.

Destine ratacite episodul 782 din 1 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 782 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!