Destine ratacite episodul 781 din 31 Octombrie 2021

Simar ingroapa cristalul dar e prea devreme, traznetul apare apoi cristalul se lumineaza in pamant o vrajitoare apare cu cristalul apoi mai multe vrajitoare danseaza, o statuie a unui Demon e dezvelita, ea zice Slava tie, o alta vrajitoare se arata ea zice du-te afla cine e femeia de a ingropat cristalul ca daaã e cea pe care o cautam va da nastere lui Kaal, a doua zi e ziua lui Simar, familia ii canta la mulți ani, Sujata zice cine e credincios al zeitei trece prin multe, Prem vine si ureaza multi ani lui Simar, el zice ca are o surpriza pentru Simar ca va trebui ca toti sa plece undeva pentru asta Mata gi zice de candela pentru zeita Kushi zice ca a vorbit cu vecina lor, Prerna zice ca incepe sa simta ceva pentru Siddanth, Simar zice nu pleci nicaieri stai aici, familia a mers sa-si faca bagajele mai tarziu familia cu Prem cu Simar ajung intr-o casa mare si frumoasa, Amar zice din 20 am ales-o pe asta. Amar vrea sa zica ceva dar el striga la el, Amar aduce cheile camerelor fiecare pleaca spre camera lor, Prem o duce pe Simar si zice sa inchida ochii el o duce in camera care e decorata frumos, mai apoi Prem e sunat de cineva cu inelul pentru Simar.

Mai tarziu Siddanth se uita la poza lui Roli, Simar merge la el, ea zice Roli ar fi vrut sa fii fericit, viața ta trebuie sa mai aiba intorsaturi ca o noua viata te asteapta, el se uita spre Prerna, Siddanth zice amintirea lui Roli nu va muri niciodata, Prem merge cu masina el are inelul. O femeie sta in copac cu capul in jos atarnand, apoi ea cade Prem o vede, aproape cade in apa dar Prem o ajuta, este una din vrajitoarele de azi noapte, iar Prem o salveaza, el zice tu? Kamy, ea zice Prem Bharadwaj, se pare ca se cunosc fiind colegi la colegiu, ea zice ca merge la vila unde e Prem, iar el spune ca sarbatoreste ziua sotiei sale si se ofera sa o duca si pe ea acolo.

Destine ratacite episodul 781 din 31 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 781 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 31 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!