Destine ratacite episodul 767 din 17 Octombrie 2021

Chandramani zice ca nu mai are puteri de asta a facut planul asta, falsa Simar zice ca nu poate sta mai mult de o ora cu fața ei, Chandramani face un medalion cu chipul lui Simar si-i da acesteia, Simar adevarata vede tot apoi Chandramani cu Simar spun de ceva slujba ca vor sa faca insa aceasta are clopotul la ea si pune falsei Simar ca nimeni nu poate atinge clopotul ca-l va pune undeva sus si doar ea il poate auzi cand suna, Chandramani face vraja si pune clopotul sus, Sujata cine la falsa Simar si intreaba daca sunt gata pregatirile de slujba, Chandramani vede ca Sujata cu Mata gi nu sunt cele ce i-ai luat puterile, familia vine la slujba, Simar incepe dar sariul ei ia foc, Prerna zice foc, baietii merg la ea clopotul suna, Sankalp cu Sattu toarna apa pe sariul ei, Chandramani zice oare cate din ei e. De ce suna clopotul, cum sa aflu apoi Mata gi intreaba pe falsa Simar ca e bine ea zice da, ca sa continue slujba.

Falsa Simar tine slujba, Chandramani zice voi astepta sa se termine slujba sa vad care e, insa clopotul dispare miraculos. Familia pleaca, Chandramani zice cum se poate, cum de a disparut, ca planurile noastre au esuat, apoi Prerna isi face bagajul, ea vede tabloul lui Simar si se uita la el, Prerna zice ca simte ca Simar este departe. Musca (Simar adevarata vine la ea) apoi Siddanth zice ca i-a venit taxiul lui Prerna, el ii duce bagajul, Simar s-a pus pe tablou, Prerna se desparte de familie cu lacrimi in ochi, Sujata zice parca ne stim de ani buni, ea merge spre Simar si vrea sa o imbratiseze dar falsa Simar zice sa se grabeasca, Prerna pleaca Chandramani urmareste totul, ea zice acum pot sa-mi ating țelul, Prerna merge la taxi, ea zice cum s-a schimbat asa Simar? Pe geamul taxiului scrie Nu pleca! Soferul zice ca ceva copil o fi scris, falsa Simar zice lui Chandramani poate mai e o metoda sa afli, daca persoana aia va merge la luna afara va straluci, Chandramani zice dar cum sa duc afara familia, falsa Simar zice am o idee cea adearata zice ca nu pot permite asta.

Destine ratacite episodul 767 din 17 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 767 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!