Destine ratacite episodul 741 din 21 Septembrie 2021

Baietii se gandesc cum sa ia bucata de piatra Lunii de la Simar, Sattu zice ca Simar are un nod la sari si acolo e bucata de piatra, Sattu cere scuze lui Simar iar Sankalp merge prin spate sa i-a piatra, Sattu joaca teatru Mata gi cere medicamentele. Simar pleaca, apoi Simar o hraneste pe Anjali, Simar observa ca sariul ei e taiat, ea zice familiei apoi si baietii sunt acolo. Roli zice dar cine stia, Simar zice lui Sankalp unde era cand Sattu cu Shailu au cerut scuze? El zice ca acolo era, Simar zice de ce te balbai, Karuna vede piatra la el, ea zice Sankalp are piatra, Siddanth il prinde cu Prem cu Amar pe Sankalp, Sattu i-a piatra de la Sankalp si o da demonului apoi usile se inchid Simar zice raul sa triumfe? Demonul zice acum voi conduce pamantul ca va fi iar intuneric ca demonii vor conduce lumea demonul pune bucata de piatra peste restul, piatra lunii e completa iar, el o i-a in mana, Sattu zice ti-am dat ce ai vrut acum da-ne sotiile demonul zice asta a fost planul meu sa obtin piatra de la voi, demonul zice ai devenit egoist Sattu si ai tradat familia, apoi zice lui Uma, Pari si Kushi sa mearga pe podiumul nuptial.

Sattu zice ai promis, demonul il face sa dispara, mai apoi Simar aude pe baieti ca le pare rau, ei cer iertare lui Simar. Simar zice am pierdut batalia dar nu razboiul, Mata gi zice nu putem lupta singuri cu Demonul ca zeita ne poate ajuta numai ea. Ei spun Slava zeitei, Simar face slujba, iar demonul face nunta el face ocolurile nuptiale, Simar zice opreste nunta zeita, demonul pune ghirlandele pe mirese, binecuvantarea zetei cade pe tava, o floare cade pe tava.

Destine ratacite episodul 741 din 21 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 741 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!