Destine ratacite episodul 729 din 9 Septembrie 2021

Prem sparge usa de la Mata gi, si intra inauntru toti sunt socati apoi Simar o duce pe fetita in camera si o panseaza Roli aude o piesa din Rajasthan melodia e de la Siddanth, Roli zice Siddanth nu face dus iarna, Siddanth iese de la dus si zice ca-i place dusul rece. Roli e uimita fiindca el nu face cu apa rece Roli zice cantai, el zice ca a auzit si i-a venit in cap la du, mica mireasa aduce sangele lui Sanjana de pe jos cum a cazut ieri de pe terasa, Malti i-a bucata cu sange pe ea de la mica mireasa, Malti zice sa nu o ajute pe Simar, mai apoi Malti pune sangele in groapa, femeia cu sari alb e acolo si ea, Malti zice Madhvi planul nostru e aproape gata si rade. A doua zi Simar e cu Anjali care se joaca pe telefonul lui Prem, Simar vrea sa plece la Guru Maa dar Mata gi o opreste, ea zice ai pe cineva afara? Simar zice ca merge dupã provizii Roli observa ca Siddanth scrie cu mana stanga desi el nu scria asa, Siddanth o cheama Madhvi pe Roli, ea zice de ce-mi zici asa? Cine e Madhvi? Siddanth cere de mancare ce el nu manca, Roli zice ceva e cu el Simar zice lui Guru Maa ce a patit ieri cu pana, Guru Maa zice sa o urmareasca pe Mata gi, Madhvi ii da de mancare lui Siddanth in masina, Roli e afara la cumparaturi si vede masina lui acolo la piata, ea zice el trebuia sa fie la birou Roli vede pe Madhvi femeia cu sari alb din masina lui Siddanth, Roli zice cine e femeia aia si merge dupa ea, cineva se baga in Roli apoi cand se uita Madhvi nu mai este.

Apoi o zareste iar, Roli ajunge la ea ea zice ai coborat din masina, Madhvi zice nu am fost ca masina era a sotului meu, Madhvi isi schimba hainele si nu mai sunt albe ci mov, ea zice controleaza-ti sotul, Roli pleaca apoi ea are iar haine albe, Simar vine acasa, un sunet se aude, Kushi, Pari, Uma merg la Mata gi in camera, Mata gi scrie numarul pe oglinda, Mata gi scrie cu rujul pe oglinda.

Destine ratacite episodul 729 din 9 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 729 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!