Destine ratacite episodul 723 din 3 Septembrie 2021

Prem cu Siddanth sparg usa si intra in casa, Mata gi zice cum indraznesc sa intre in casa ei? Simar cu Roli cer iertare lui Mata gi, ea zice lui Simar esti nora nu stapana casei poarta-te ca atrare apoi o impinge pe Simar si pleaca, Simar zice trebuie sa facem ceva, noaptea Roli o vede pe Mata gi ca merge pe usa, Roli zice lui Siddanth dar el doarme, ajunsa iar jos Roli vede pe Mata gi in pat dar usa casei e deschisa, mai tarziu Simar se gandeste la ce se intampla, ea vede pe Mata gi iesind pe usa afara, ea merge jos Simar vede o femeie in alb care merge cu lumanarea apoi Simar aude muzica, ea da de o pata de betel pe jos. Un strigat se aude pe Simar o dor urechile, Simar zice spiritelor vreti sa puneti stapanire pe casa? Apoi Prem, toata familia e acolo, Simar e mirata, Prem zice ce faci aici, Simar zice am vazut pe Mata gi plecand si vocile, Mata gi apare si zice ca dormea a doua zi Roli zice ca Simar este la piata, Siddanth suna pe Roli si zice de Rajendra ca este la spital, toti pleaca spre spital Roli iarta-ma zeita ca mint cu tata socru, Simar vine cu Guru Maa acasa apoi, el intra in casa.

Mata gi cu Sankalp cu Prem merg spre spital, Guru zice lui Simar sa stea la templu, apoi ea i-a o sfera de sticla si face slujba, o furtuna incepe acolo, luminile se sting in fata lui Guru Maa sunt 3 oglinzi la un moment sfera se lumineaza si lumina merge spre oglinda, o femeie apare in ea apoi si cealalta oglinda unde e o fetita mireasa, Guru Maa zice lui Simar sa aduca platoul cu vermilion la ea, Simar vine si vede pe femeia din oglinda, Simar zice e femeia de ieri, Guru Maa zice lui Simar sa faca vastica pe oglinda a treia, dar Simar vede pe mica mireasa o fetita imbracata astfel.

Destine ratacite episodul 723 din 3 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 723 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!