Destine ratacite episodul 705 din 16 August 2021

Simar zice sa nu-i faca asta Prem, si o impinge Siddanth zice ce faci el vede ca Prem e ranit, ca Simar este sufletul casei. Slujba funerara? Zice el, Prem isi aminteste cum a zis Devika ca Simar trebuie sa fie moarta pentru el ca Gayatri sa nu se mai bage in Simar, Prem zice tatalui ca e decizia lui, Prem zice sau fac slujba funerara a lui Simar sau ma omor eu, Prem zice ca se sinucide daca cineva intrerupe nunta lui cu Devika mai apoi in camera Simar zice lui Prem sa nu faca asta, Prem zice am luat decizia Patali zice eu nu pot pierde apoi Prem aduce tabloul lui Simar jos, Devika pune vermilion pe Prem si el pune ghirlanda pe tabloul lui Simar, Rajendra nu lasa sa puna ghirlanda, Prem i-a cutitul si zice daca nu lasati slujba ma omor, Prem pune ghirlanda iar la tablou si candela, Simar striga sa-l opreasca cineva. Prem incepe slujba desi Simar urla in camera fiindca lui Patali nu-i place slujba, Prem pune vermilion pe o coca, Devika ii zice ce sa fac apoi ea zice incantatia, Simar urla de durere si arunca tot prin camera, Prem pune pe focul sacru, Devika zice sigur slujba va avea impact asupra lui Gayatri.

Roli merge la Simar mana ei se suceste de la slujba Mata gi zice lui Roli sa o lase pe Simar sa mearga inainte cu acest adevar. Mata gi zice ca Simar nu va face nimic in camera, Karuna zice Mata gi are dreptate ca Simar tine la familie nu e egoista ca Prem, Mata gi zice slujba o afecteaza pe Patali ea nu poate face vraja, Devika zice e ultima ofranda apoi e gata ritualul. Devika zice Patali nu poate face nimic lui Simar ca are nevoie de corpul ei, Patali crapa oglinda apoi vine jos cu ochii galbeni rau, toti se sperie Devika zice las-o pe Simar Gayatri!! Ea zice sunt Patalidevi nu Gayatri, Devika zice ai uitat cine ai fost, Patali zice nu ai putere in fata mea credeti ca o scapati pe Simar cu slujba asta? Nimeni nu o poate lua pe Simar ca o fac parte din lumea mea sa faca ce vor, Patali zice Simar e sub controlul meu Mata gi trimite pe Kushi dupa vermilion la templu, Kushi zice ajuta-ne zeita, Mata gi zice pun apa sfintita pe tine Patali daca faci ceva lui Devika.

Destine ratacite episodul 705 din 16 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 705 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!