Destine ratacite episodul 682 din 24 Iulie 2021

Baietii sunt prinsi de vrajitoarea batran, ea face ca o liana din junglã sa-i lege de un pom, Simar merge prin jungla iar Indravati o conduce pe drumul gresit Simar e obosita însa tot merge prin jungla, Mata gi cu familia Bharadwaj se roaga, Indravati merge la Simar si ii aduce sa bea ceva insa pe cand sa bea ea arunca apa vrajitoarea batrana rade si zice ca Indravati a castigat iar Simar a pierdut, apoi Prem zice vrajitoareia sa le dea drumul lui Amar si lui Siddanth, ea zice astept semnalul de la Indravati, niste pasari merg pe Simar. Vrajitoarea zice hai Prem trebuie sa plecam, ea dezleaga pe Prem de liana iar Prem o loveste pe vrajitoare care cade jos, familia ține slujba Simar aprinde foc si alunga ciorile. Prem vede poza zeitei si pune vermilion pe vrajitoarea batrana, el o leaga apoi, Prem pune fotografia zeitei pe vrajitoare apoi el zice da drumul baietilor, acestia sunt liberi apoi fug spre Simar, vrajitoarea batrana lesina. Simar inainteaza in jungla ei ii vine rau si lesina, Indravati merge la ea si zice asta e infrangerea ta? Ea o i-a de gat pe Simar si o ridica sus, Indravati zice azi te voi omora si o strange de gat, Simar lasa mana jos ca moarta, Indravati se bucura ca a omorat-o.

Ea zice am pus capat vietii ei familia se roaga iar Simar isi aminteste de familie si se trezeste apoi si zice Slava zeitei si o impinge pe Indravati imediat Simar fuge, baietii o cauta pe Simar, Indravati striga Simar te voi omora azi cu mainile mele, Indravati face vraja si vede pe Simar unde merge ea zice fugi Simar ca vin dupa tine, Indravati iese in fata la Simar si zice nu prea mai ai timp ea ii arata soarele Simar o arunca pe Indravati in mocirla si fuge baietii dau de un fum ciudat apoi ei ingheata la picioare, Simar fuge si aproape cade intr-un abis dar Indravati o prinde, ea zice nu meriti o moarte asa usoara.

Destine ratacite episodul 682 din 24 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 682 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!