Destine ratacite episodul 664 din 6 Iulie 2021

Prem a aruncat-o pe Simar de sus dar cumnatii au prins-o, imediat a lesinat apoi iar familia il leaga Prem de pat. Politia zice lui Amar ca e ciudata toata situatia asta, Indravati zice ca va pune stapanire pe inima si casa lui Prem, Simar merge la prem Si ii e mila, Sujata zice sa nu-i dea drumul, Prem e vrajit iar striga Padmavati! Simar pune apa sfintita pe el si isi revine, Jhanvi face injectie lui Prem, Simar se roaga zeitei care ii da binecuvantarea florii, Amar zice lui Simar ai vãzut ca Prem nu a putut intra in templu ca a fost traznit ca Mohini? Simar zice asta fiindca Indravati a pus vraja pe el, Simar se gandeste la ce a aflat de la intelep, ea zice cum puteam eu sa o omor pe Indravati daca era vrajitoare? Ca poate nu e toata povestea adevarata, Amar zice nu e scris nimic in carte de astea Simar zice daca vor zice adevarul chiar Indravati cu Prem, Ea zice lui Amar sa cheme familia jos, ei coboara jos, Simar are ceva plan ea le spune ca mereu au fost uniti la necazuri, Simar zice e timpul ca povestea sa se termine, Simar zice trebuie sa jucam teatru, Simar zice trebuie sa eliberam in aceste 8 zile de navratri pe Roli si Prem, ea spune planul ei familiei, Simar se uneste cu familia si apoi se roaga zeitei.

Simar o cheama pe Indravati care apare la Prem in camera ea zice nu te poate tine legat daca-s eu aici, Prem apare jos, Simar zice Prem dar l-am legat cu lanturi, Prem merge spre Simar si zice dreptate are Indravati ca te prefaci cu mine apoi merge spre Simar, ea a zis familiei sa nu iasa din templu, Indravati apare in fata lui Prem, Simar zice lui Indravati sora, ea zice ca va uni pe Prem cu Indravati, ca vrea sa repare ce a facut in trecut de asta e pedeapsa ei poate pentru ce a facut sa se desparta de Prem.

Destine ratacite episodul 664 din 6 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 664 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!