Destine ratacite episodul 659 din 1 Iulie 2021

Simar zice familiei de vizunile ei, ca a vazut ceva Indravati rupe pagina din cartea lui Simar, apoi ea merge inapoi in camera si vede hartii din carte rupte, pagini intregi rupte, Simar trezeste pe Sanjana si zice tu ai facut asta iar ea zice nu jur ca nu, Indravati pandeste pe gaura cheii, Simar citeste apoi o carte, interesanta Indravati aude Simar se mai uita in carte si acolo e poza lui Simar de acum 100 de ani, Simar nu vede poza ca se aude ceva de jos, ea vine jos cu Sanjana, ei vad un vas spart, este Siddanth, toti sunt uimiti sa-l vada, Sujata merge la el si-l imbratiseaza, Simar zice oare cum a iesit Siddanth singur? Indravati se uita de sus.

Indravati zice de asta l-am adus pe Siddanth pentru ca Simar sa nu poata citi cartea, Mata gi zice lui Siddanth ce s-a intamplat cu Mohini si cum a aparut Indravati, ea vede poza cu Simar din carte si se sperie, Simar merge in camera la carte dar lipsesc pagini, Indravati le-a rupt, Simar o cheama pe Indravati care apare apoi ea dispare si apare jos Mohini zice de unde a stiut ca Simar ca nu a parasit casa? Indravati zice lui Siddanth eu te-am adus inapoi, ea spune poate te intrebi Simar de ce v-am ajutat? Simar zice ce e cu aceasta schimbare? Indravati zice ca a iertat-o pe Simar pentru provocarea cu dansul, si l-a adus pe Siddanth inapoi, familia ii mulțumeste.

Destine ratacite episodul 659 din 1 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 659 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!