Destine ratacite episodul 656 din 28 Iunie 2021

Amar merge noaptea fiindca aude sunetul clopoteilor, Simar merge dupa el si vede o umbra, familia vine jos apoi Sanjana apare preotul zice umbra a disparut e ceva misterios aici preotul zice pana aflam ce e ar trebuie sa mergeti din casa, Mata gi zice nu putem pleca din casa, preotul zice maine voi face o slujba pentru ca entitatea sa apara in fata noastra, Sanjana se uita la tablou si rade a doua zi preotul tine slujba. Toti i-au ofranda Simar cheama pe Sanjana la platoul pentru slujba Sanjana nu vine, Amar o vede Simar merge la ea cu platoul Sanjana fuge. Amar merge la Simar si zice stiu ca e fiica ta si nu-ti place ce vei auzi de ea, Simar zice de ce o bagi pe ea? Mai apoi Simar face ceai pentru preot, Sanjana pandeste Pari merge la ea si Sanjana o impinge, Sanjana zice lui Simar sa caute o papusa anume Sujata o cheama pe Simar, Sanjana umbla la ceaiul preotului. Simar vine cu papusa apoi Sanjana pleaca, Amar o vede cum ii fac ochii, Amar zice de Sanjana lui Simar ea zice iar spui de ea?

Amar apoi vede cenusa la bucatarie el isi aminteste de Mohini, Amar isi aminteşte de tablou si ca Sanjana a vrut sa i faca rau, Amar zice Sanjana a pus cenusa in ceaiul preotului, Amar zice stai preotului sa nu bea, Amar sparge cana cu ceai a preotului insa preotul cade pe pat lesinat el apucase sa bea Amar zice familiei de cenusa barbatii duc pe preot la spital, Amar vede pe Sanjana ca se uita la tablou mai apoi Simar o vede pe Sanju cum priveste tabloul lui Indravati, Sanjana zice uite ce frumoasa e pictura, Amar zice lui Simar ca merge in sat sa afle despre tablou, el zice ca e un secret Sanjana aude tot ce vorbesc ei, Sanjana zice ca merge afara.

Destine ratacite episodul 656 din 28 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 656 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!