Destine ratacite episodul 642 din 14 Iunie 2021

Simar cere binecuvantarea lui Mata gi pentru a merge la Jhumpa Khanna, Simar merge cu Amar acolo si o vrajitoare aduce pisica neagra si zice sa sparga vasele cu Roli, Siddanth, Anjali si Pari. Amar taie geamul lui Jhumpa Khanna cu un taietor de sticla, Amar cu Simar intra pe geam in casa femeii, Simar vede un animal impaiat pisica neagra intra in casa Bharadwaj. Simar cu Amar o iau pe cai diferite, Simar da de o pisica neagra din porțelan si se sperie, apoi Simar cu Amar vad abur pe sub o usa, e abur de la frig, Simar zice de ce ar avea cineva camera frigorifica? Familia vede pisica neagra care merge spre Mata gi la templu, Kushi striga Mata gi pisica neagra, Mata gi apara vasele cu corpul ei, pisica sare pe ea, Amar incearca sa deschida usa de la acea camera frigorifica, Amar pune mana pe vaza iar Simar zice se aude ceva.

Sattu impreuna cu Sankalp si Shailu au prins pisica neagra cu o patua, Mata gi zice pisica neagrA a venit cu un scop, oare cine e zice familia a treia persoana, apoi Simar cu Amar aud alt zgomot, Jhumpa Khanna vine acasa, ei se ascund dupa pat. Femeia merge la pisica neagra din porțelan si zice acum cred cã ai facut treaba, ea intra in camera Simar merge dupa ea Amar nu apuca, Simar vede pe Mohini si Sunanda acolo in camera cu frig, Simar zice oare cine e persoana asta? Femeia zice voi face eu misiunea lui Mohini, Simar se ridica sa vada chipul femeii si-l vede pe Prem acolo.

Destine ratacite episodul 642 din 14 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 642 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!