Destine ratacite episodul 638 din 10 Iunie 2021

Mohini zice ca va da pedeapsa lui Pari, ea o taraste dupa ea pe Pari in camera, Amar ii da lui Simar vasul cu Mata gi si zice sa-l duca la el acasa, Amar zice viata lui Mata gi e in acel vas, Mohini face vraja ei si pune pe Pari in vas. Mohini vine afara din camera si zice aici e Pari a voastra, apoi Mohini duce pe Pari in camera si-i aminteste de vasul cu Mata gi, ea merge jos dupa el insa nu stie ca nu e vasul ei ci altul pus de Amar, pe urma Amar merge in camera la Mohini. El zice in gand habar nu ai ca nu e Mata gi acolo in vas, apoi el zice e dezgustat de ea, Sunanda aduce o potiune lui Mohini, aceasta e fierbinte Amar aude tot si pune ceva in potiune, Mohini vine din baie si zice sper ca n-ai pus nimic in bautura, nu cred ca indrazniti, apoi lui Mohini i se face somn si cade, Amar se trezeste el zice acum incepe planul meu cu Simar, mai apoi Simar zice toti sunt in vase da oare unde e Prem, ea zice ca va face ceva.

Amar ajunge la Simar la el acasa, Simar zice lui Amar sa-i spuna ce s-a intamplat de 4 luni, Amar spune cum a fost atunci la nunta lui cu Mohini, telefonul lui Prem era pe jos atunci in ziua aia, Apoi Amar a auzit vocea lui Prem, Amar zice Mohini e cu Prem impreuna in camera? Prem striga lasa-ma Mohini, Amar s-a uitat pe gaura cheii si l-a vazut pe Prem legat de scaun, Mohini ii facea vraji lui Prem, Amar a zis Simar avea dreptate Mohini e vrajitoare.

Destine ratacite episodul 638 din 10 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 638 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!