Destine ratacite episodul 628 din 31 Mai 2021

Nunta se finalizeaza cu success desi lui Mohini nu-i place, ea zice ca va distruge relatia lor mai apoi ea zice ca o va face pe Simar sa comita un pacat mare, ca il va lua pe Prem curand, Simar cu Prem oficiaza slujba, apoi ofera lumina familiei Prem cu Simar observa fetele ca au ceva, Mohini zice ca le e foame, ea cere voie lui Mata gi sa le aduca fructe, Siddanth e sunat de la politie si afla ca Thakurain vrea sa-l vada, inspectorul zice ca ar trebui sa vorbeasca cu femeia, Roli zice politistului ca vor merge la politie, Roli zice lui Siddanth sa plecam pe furis, Mohini scoate ceva praf si face vraja iar, ea pune cenusa pe mere, ea zice ca o va face pe Simar sa faca pacate de nici Zeița nu o va ierta, Amar apare acolo dar nu a vazut nimic.

Amar zice ca o iubeste pe Mohini, Uma aude si zice familiei Sunandei nu-i place cand aude, Sunanda zice lui Mohini ce faci? Mohini zice am aflat prin cine sa ma apropiu de Prem, prin Amar zice chiar o iubesc pe Mohini el cere voie la Mata gi sa o faca partenera lui, Siddanth cu Roli ajung la Thakurain, ea le zice ca familia lor este in pericol care e chiar in casa lor. Thakurain zice Sunanda cu Mohini sunt vrajitoare ca sacrifica oameni pentru puterile lor ca familia e in pericol mai apoi Mata gi cu Sujata cu Simar merg la Sunanda si Mohini pentru a vorbi de Amar.

Destine ratacite episodul 628 din 31 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 628 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 31 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!