Destine ratacite episodul 612 din 15 Mai 2021

Rajveer zice familiei unde e Roli? Manoranjan zice precis comploteaza ceva impotriva noastra, Rajveer zice spune-ti altfel voi pune pe internet inregistrarea cu Prem. Manoranjan zice s-a dus la mama ei Meena la Vrindavan, Rajveer zice lui Simar ca merg la Vrindavan, Siddanth cu Roli merg in fata lui Rajkumari care i-a prins vorbind cu telefonul ei, ea zice e pacat ca ati fost prinsi, ea spune ce relatie aveti voi si ce jucati pe la spatele meu, ea vede ca l-au sunat pe Rajveer de pe telefonul ei, si spune daca nu ziceti adevarul spun lui Rajveer ca voi ati sunat. Roli zice stai ascult-ne si ii povesteste, Rajveer cu Simar ajung la Vrindavan la casa lui Simar, aceasta zice oare ce vom face? Simar se da jos, acolo ei vad usa incuiata, Simar zice in gand oare a reusit Maya sa-i anunte? Rajveer zice ce e asta, unde e Roli? Amar apare acolo deghizat ca batran, el zice ce faci aici Simar? Simar nu-l recunoaste, apoi vede ca e el fiindca ii face semn, el spune ca Roli a fost acolo deja.

Ca de aia a venit ca a aflat ca nu e bine mama ei? Amar zice ca Roli a dus-o la Mathura pe mama lor, Rajveer zice omul acesta zice adevarul, apoi el zice sun-o pe mama ta, Simar zice nu pot ca e tarziu, Simar suna Roli e cu Rajkumari langa ea, ea i-a zis tot de Rajveer, Rajkumari aude pe Simar cum zice de mama lor Roli zice ca mama lor e mai bine apoi Rajveer zice stai Roli. El spune da-mi-o la telefon pe mama ta, Rajkumari i-a telefonul si face vocea ca a mamei lor, ea zice sunt bine Simar vorbim maine, Rajveer se convinge, Simar e uimita, Amar zice Siddanth e cu Roli nu te teme, Roli ii mulțumeste lui Rajkumari.

Destine ratacite episodul 612 din 15 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 612 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!