Destine ratacite episodul 608 din 11 Mai 2021

Simar zice lui Prem despre ce greseala e vorba el zice de faptul ca familia a fost data afara din casa, Simar zice ca azi e o zi speciala, apoi Simar zice Mayei ca e aniversarea casatoriei lor, Siddanth cu Roli ajung unde trebuie, la usa si e primit inauntru de un servitor. Maya zice lui Mata gi si lui Prem ca e aniversarea casatoriei lor, o sabie este aruncata spre Siddanth, Roli se uita pe geam, Rajkumari apare pe scari, ea are fața acoperita si zice am aflat de la Rajveer ca esti cel mai loial servitor si il invita sa se dueleze cu sabia. Iar daca invinge ii spune sarcin, daca nu cadavrul tau va sfarsi in jungla, Rajveer apare acasa, el o i-a pe Simar de mana si o bruscheaza, Maya cu Mata gi coboara, Prem apare dar nu-i zice nimic Mata gi zice de ce nu zici nimic Prem? Simar zice oare ce are Prem, Mata gi zice asta nu poate fi Prem.

Rajveer zice nu le-ai zis de greseala ta? Mata gi zice de ce greseala zice? Rajveer zice ca am jucat un joc si Prem a pariat cu ce are mai scump iar Prem a pierdut. El spune a pierdut-o pe Simar, Mata gi zice ce prostii zice el Prem? Ai pierdut-o pe Simar? Ai jucat la zaruri pe nora mea? Mata gi il plesneste de doua ori, ea zice asa josnicie!

Destine ratacite episodul 608 din 11 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 608 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!