Destine ratacite episodul 598 din 1 Mai 2021

Manoranjan zice ca desparte familia lui Mata gi, insa aceasta spune ca regulile casei nu se vor schimba, Mata gi zice nimeni din familie nu te va sprijini, apoi Manoranjan merge la fete sa le dea milkshake, ea zice de un joc “In ce echipa esti?” Uma zice copii n-au nicio vina, Manoranjan nu da laptele copiilor apoi invitatii vin la petrecere. Angajatii de la firma vin la petrecere si intreaba pe Prem de ce nu a venit la firma ca e mult de lucru, apoi Rajveer anunța prin microfon ca el e noul patron al firmei Daddugi Halva. Angajatii firmei vorbesc de asta unul din angajati zice ca nu au venit pentru a vedea cum familia e luata in ras el zice lui Mata gi suntem de partea voastra, afaceristii zic ca daca nu mai e a familiei firma nu mai fac afaceri cu aceasta firma, Mata gi zice relatiile construite de familie cu angajatii sunt stabile si nu se rup, Roli zice pregateste-te Rajveer de infrangere ca noi mereu castigam, Rajveer zice apoi ca msreste salariile cu dublu si da comision.

Angajatii zic e o oferta buna, ei merg la Rajveer de partea lui Manoranjan zice vezi soro, ca azi si copii lasa parintii pentru bani, apoi Rajveer il cheama pe Sattu si pe Sankalp, Simar cu Roli zice nu mergeti la el, ca vrea sa semene discordie, Uma zice sa-i lase Sattu zice lasa-ne ca sa avem ce da de mancare la copii. Rajendra zice apoi nu te necaji mama, Mata gi merge si se uita la cei cinci ce sunt separati de familie acum.

Destine ratacite episodul 598 din 1 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 598 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!