Destine ratacite episodul 592 din 25 Aprilie 2021

Aryan merge spre Prem care e pe terasa, el il impinge jos insa a fost doar visul lui Simar, ea se trezeste si vede ca Prem nu e in pat si merge pe terasa sa se uite dar Prem nu e acolo, ea zice bine ca a fost doar un vis, apoi ea il vede la Sujata ca are grija de mama lui, Roli e disperata si zice ce sa faca fiindca Siddanth e pornit sa-l omoare pe Prem la ordinele lui Rajveer, Roli suna pe Amar si zice ca se teme pentru Prem, Pari zice Umei ca precis a vazut-o pe Roli, ca de aia ascunde Simar sa-i ramana ei averea toata, Pari zice ca Simar e vicleana ca nu o lasa sa faca ce vrea, Aryan vede tabloul lui Siddanth si zice cat seamana, apoi el pune somnifer pe o carpa si scoate cutitul, el merge apoi dupa Prem, el ajunge la camera Sujatei unde Prem doarme, si merge spre Prem acolo e Simar care sparge o vaza.

Prem se trezeste, Aryan zice ca n-are somn si a venit la Sujata apoi el zice ca sta el cu ea sa mearga Prem cu Simar la culcare, Aryan zice oare Simar stie planul meu? Prem zice apoi lui Simar de ce ai venit acolo si ai spart vaza? Ca mama abia adormise Prem zice ca lui Simar ii pasa doar de ea nu de familie, a doua zi familia i-a masa, Pari zice ca unde e Simar ca nu e acasa, Mata gi zice ca ea a trimis-o undeva, Pari zice ca Aryan s-a dus cu Prem, Mata gi zice daca isi aplica planul? Pari e suspicioasa, Calendar zice ca da un telefon, Simar e la Roli ii duce haine colorate fiindca sotul ei traieste, Calendar merge la Roli Pari il urmareste, Pari vede pe Roli.

Destine ratacite episodul 592 din 25 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 592 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!