Destine ratacite episodul 587 din 20 Aprilie 2021

Amar zice cum Simar cu Calendar au aflat de planul lor, Roli zice ca a sustinut-o pe Maya in planul ei, apoi Roli zice ca in seara aia Rajveer a mers acolo si a hipnotizat o pe Simar si pe Calendar, Roli zice ca Rajveer cu Girjesh au furat corpul lui Siddanth de acolo si au pus altul, Maya zice ca Rajveer a tradat-o ca l-a facut pe Siddanth sclavul lui si ca Siddanth nu stie cine este, Simar zice oare nu e altcineva in spatele acestor lucruri. Rajveer merge la mama lui, Maya zice oare nu e ceva dusman? Mata gi apare la Simar, ea zice ca Rajveer i-a zis ca e dusmanul lor si-a venit sa se razbune, Mata gi se mira sa-l vada pe Siddanth viu, ea zice e un miracol, Maya zice ca Rajveer nu trebuie sa afle ca ei stiu adevarul ca e periculos, Mata gi zice oare nu pot lua cristalul de la el?

Maya zice ca este viclean, mai apoi Calendar aude un zgomot si vede pe Rajveer venind acasa, ei se sperie Rajveer intra si cheama pe Aryan adica pe Siddanth, el zice oare de ce nu vine apoi striga pe Maya, Manoranjan apare in fata casei, Amar, Roli, Simar si Mata gi sunt ascunsi dupa usa alba, Girjesh deschide usa dar ei se duc mai in spate, apoi Maya apare cu Siddanth, Siddanth zice ca au fost dupa fata ce a fost acolo, ca a omorat-o, Maya l-a hipnotizat pe Siddanth si i-a zis sa nu spuna de asta, Simar spune lui Mata gi ce a facut, ca Maya i-a ajutat. Rajveer o loveste pe Maya, Sujata zice lui Rajendra oare suntem blestemati? Ca mi-am pierdut fiul, Rajendra zice ca poate asta ne-a fost soarta, Sujata zice nu crezi ca dupa moartea lui familia s-a destramat? Simar cu Prem, Siddanth a plecat apoi Roli.

Destine ratacite episodul 587 din 20 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 587 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!