Destine ratacite episodul 581 din 14 Aprilie 2021

Amar afla ca omul acela de ieri a scapat, Prem zice sa opreasca investigatia Mata gi zice ca nu pleaca nicaieri nimeni, omul de ieri ajunge la o casa din pãdure, el intra inauntru si vine Rajveer Singh gi, servitorul zice ca au aflat doar lantisorul nuptial a lui Simar atat, Rajveer rade el zice ca nu vor afla nimic nici de Siddanth nici de ambulanta, el zice de o capcana, servitorul zice Roli Bharadwaj stie tot oare nu va zice? Noaptea Roli se furiseaza din casa servitorul o asteapta cu masina afara Roli isi pune legatura la ochi pentru a nu vedea pe unde e drumul. Simar aude masina Roli ajunge la Rajveer acasa, Simar vede ca Roli nu e acasa ea zice oare nu ea a mers cu masina?

La patru dimineata Roli vine inapoi acasa, Simar o asteapta si zice de masina Simar spune sa jure ca nu a fost cu masina, ea nu poate jura Simar isi da seama ca Roli a foat cu masina, a doua zi familia i-a masa, Amar zice de Roli cum a iesit noaptea, el zice de masina ce a vazut-o Simar iar apoi Roli a intrat in casa, Roli zice ca paraseste casa daca investigatia nu se opreste Simar spune ca nu se opreste investigația, Roli spune lui Prem sa nu se bage intre ele, Simar spune ca Roli nu vrea sa se afle adevarul pentru ca ascunde ceva sigur.

Destine ratacite episodul 581 din 14 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 581 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!