Destine ratacite episodul 580 din 13 Aprilie 2021

Simar zice oare de ce Roli nu vrea sa se afle adevarul despre ambulanta, Simar zice familiei ca Amar ar trebui sprijinit ca asa ar putea afla adevarul, Mata gi e de acord cu Simar sa se continue ancheta fara stirea lui Roli. Roli aude de sus, ea zice de promisiunea ei ca trebuie sa impiedice asta, mai apoi Roli intreaba de Prem, Simar zice ca e plecat undeva apoi taie tortul fiindca fetele abia asteapta sa-l taie, Roli canta la multi ani apoi da prajitura la tabloul lui Siddanth si plange ea spune de erai aici ma muscai de mana, Simar se roaga ca Amar sa afle ceva la locul accidentului. Amar cu Calendar sunt acolo si cauta ei afla lantisorul nuptial al lui Simar, un om ii urmareste ei vad si fug dupa el, omul se ascunde mai apoi familia vede un film cu Siddanth.

Siddanth zice cã Roli va continua sa studieze pentru a lucra in firma lor, Amar il prinde pe acel om politia apare, el se face ca e mut Amar vede ca se face, el aduce lantisorul nuptial a lui Simar, Prem se i-a de Simar ca doar ea e de vinca, ca din cauza ei Siddanth nu e cu ei alaturi omul acela scapa din masina politiei, Simar zice lui Roli ce e cu ea de ce nu vrea sa afle adevarul, Roli zice ca pe perioada investigatiei ea nu va sta in casa ca se va intoarce dupa ce e gata investigatia.

Destine ratacite episodul 580 din 13 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 580 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!