Destine ratacite episodul 577 din 10 Aprilie 2021

Amar cu Roli cauta tridentul si trec pe langa aghori, Maya e bagata intr-o cutie Roli se necajeste ca nu gaseste tridentul si timpul trece. Roli arunca cu ceva Amar zice parca ca e metal ei dau crengile la o parte si iau tridentul Aghori vin la ei, ei zic ca le-au deranjat linistea si meditatia ca nu lasa sa duca tridentul de acolo. Roli zice ca le trebuie sa salveze viata sotului ei, sarpele iese din cutie si merge spre Prem si Simar, acesta i-a torta la ea, apoi el o da pe Simar la o parte iar Roli apare cu tridentul, sarpele se face om iar Maya zice sa i-a tridentul din fata ei Prem i-a cufarul lui Maya si zice sa-l trezeasca pe Siddanth altfel pune pe foc cufarul.

Maya merge la Siddanth si pune mana pe el si-l trezeste, Siddanth isi revine Maya le ia de gat pe Simar si Roli, Siddanth zice sa le lase, acesta i-a tridentul si-l baga in burta, Maya le lasa jos pe fete, toti sunt socati, Siddanth zice aici se termina povestea lui si a sarpelui apoi lesina, familia se roaga, Sujata vede candela ca se stinge ca semn rau ea suna pe Prem si afla ce s-a intamplat, Simar o plesneste pe Maya si zice esti fericit ca nu-ti se vor implini dorintele doctorul refuza sa-l trateze pe Siddanth, accepta in final sa opereze dar zice ca nu garanteaza pulsul lui Siddanth se opreste medicul il resusciteaza dar degeaba, medicul spune lui Prem si lui Simar ca ii pare rau, ca a facut tot ce a putut, toti sunt socati de ce aud Roli e uimita.

Destine ratacite episodul 577 din 10 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 577 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!