Destine ratacite episodul 571 din 4 Aprilie 2021

Amar deghizat ca doctor se uita la paharul cu praf pe el si zice ca e doar medicament de adormit adica somnifer. El spune lui Siddanth sa fie cu ochii in patru, Sujata e suparata fiindca Siddanth nu stie nimic, ea spune lui Simar cat mai ascundem ca nu suporta sa-l vada asa, Simar zice ca Siddanth e sub influenta sarpelui, ca trebuie sa aiba rabdare, ca sarpele e viclean, Prem zice ca Siddanth are pe Roli langa el care-l va apara, Roli isi imagineaza ca Siddanth o imbratiseaza din pacate e doar in gandul ei, apoi ea ii zice ca totul va fi bine, a doua zi Jatin Verma cu sotia cer lui Amar sa-i salveze, ei se tem de sarpe, Amar e suspicios ca daca ii tradeaza? Roli se roaga zeitei si zice ca anul asta nu poate face slujba de Navratri ca nora, ea cere zeitei sa-si recapete identitatea in casa.

Simar spune apoi de cele noua puteri ale zeitei de Navratri, cele noua forme ale zeitei pe care fiecare femeie le poseda Simar spune lui Roli sa mearga sa arate sarpelui puterea unei sotii care e ca un scut pentru sotul ei, ca sa se pregateasca pentru slujba, apoi Siddanth zice familiei ce s-a intamplat aseara, el zice de paharele cu pudra pe ele Simar zice cine o fi ca Jatin Verma nu a fost la ei in casa.

Destine ratacite episodul 571 din 4 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 571 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!