Destine ratacite episodul 547 din 11 Martie 2021

Sanjana s-a speriat de Jhanvi, Simar vine si zice sa nu vorbeasca de incident cu fata, Siddanth zice ca fata aia Shruti e Jhumki, Amar zice cine e Jhumki? Siddanth zice ca e sosia lui Roli, Amar zice ca sa presupunem ca e Jhumki dar atunci pe cine a vazut Sattu. Siddanth zice ca sigur e Jhumki ca vrea sa profite, Amar zice ca daca era Jhumki de ce a fugit cand a vazut tabloul? Simar zice ca ei au urmat-o pe Shruti pana in cartierul ei, Prem zice ca Jhumki era orfana iar Shruti are parinti, Siddanth zice ca Sattu a atacat poza lui Roli, Amar zice ca Sattu a aratat spre Roli care era in poza, ca oare nu vroia sa le zica ceva de roli? Simar il plesneste pe Amar. Ea zice cum se indoieste de ea? Ca e sora ei, Prem ii cere scuze lui Amar.

Simar zice cat timp trebuie sa demonstreze ca e Roli? Simar spune cum aceasta Roli a salvat-o, ea zice ca nu permite nimanui sa aiba indoieli despre ea, Siddanth zice ca el creeaza confuzie si mai bine ar pleca. Prem se baga pentru Amar el zice ca nu e nimic, el zice lui Calendar sa faca bagajele, Mata gi zice sa stea lui Amar, Mata gi zice sa-i ceara scuze Siddanth, Mata gi ii cere scuze ea lui Amar, el zice sa il lase sa plece dupa ce il binecuvanteaza.

Destine ratacite episodul 547 din 11 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 547 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!