Destine ratacite episodul 514 din 6 februarie 2021

Familia o asteapta pe Simar, care este cu Prem si Surbhi deja la usa, Mata gi o imbratiseaza apoi plang amandoua, toti se bucura pe urm ei zic sa tina slujba Simar. Dar Simar da platoul lui Surbhi, ea zice ca doar Surbhi are drept, Roli zice ce face, ca ea cu Prem vor face slujba, Pari striga la Roli si zice ca Simar are dreptate, Mata gi zice de ce face asta, ea ii cere iertare la Simar apoi Sujata spune sa-i zica ce e, Simar spune de cum a fost acolo in Hong Kong cand Prem i-a cerut iertare, ea zice ca Surbhi e insarcinata, Prem a fost socat Simar i-a zis ca de atunci e responsabil de Surbhi, Pari se bucura de ce aude, apoi ea zice ca e adevarat? Surbhi ca e adevarat. Surbhi povesteste cum dupa proces atunci Prem a venit beat si s-a culcat cu el, Surbhi zice ca a aflat cu o zi inainte sa se afle adevarul despre Simar, Simar minte si zice ca Surbhi a vrut sa se omoare in Hong Kong.

Simar zice ca doar copilul conteaza ca e mostenitorul familiei, Sujata zice ca si atunci cu ea cu Simar ce se va intampla? Simar zice ca Surbhi cu copilul trebuie sa aiba toate drepturile, Pari zice ca Surbhi a fost nora familiei iar acum poarta copilul lui Prem, Roli zice sa ramana acolo ca e casa ei. Simar zice ca trebuie sa accepte ce e nou, Simar nu vrea sa ramana, Roli zice sa o opreasca Mata gi.

Destine ratacite episodul 514 din 6 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 514 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!