Destine ratacite episodul 506 din 29 ianuarie 2021

Vikrant zice ca din cauza lui Simar este acolo, ca el a santajat-o, apoi Vikrant arata o inregistrare cu mama lui de cand Sunaina a pus pistolul la capul ei, Vikrant ii asteapta pe Karthik si pe mama lui sa vina la proces Prem e chemat la marturie, Prem zice ca de 5 ani e casatorit cu Simar, Vikrant zice ca Simar e o sotie ideala la fel mama si nora, el zice cum Prem a cerut divortul, Simar zice lui Vikrant sa nu vorbeasca urat de Prem. Apoi Vikrant zice lui Simar sa nu se bage doar daca e intrebata, Prem se i-a de Vikrant acesta zice ca cei doi se iubesc apoi se i-a pauza de la proces. Afara Prem se gandeste la Simar, la fel si Simar. Baa cu Karthik apar la tribunal, Vikrant le zice sa spuna adevarul, ca-i iarta pentru tot. Procesul incepe iar, Baa cu Karthik sunt chemati de martori de catre Vikrant, Baa pune mana pe capul lui Vikrant si jura ca va zice adevarul si doar adevarul.

Din pacate Baba zice ca nu a auzit de spiritul Sunainei, Roli e uimita Baba zice in gand ca ii va da o lectie lui Simar pe urma avocatul acuzarii arata un cd, pe el este o inregistrare cu Simar si Vikrant in pozitii apropiate. Avocatul zice ca pozele sunt de ieri facute pe ascuns, Prem se supara, Pari se bucura. Vikrant zice de hotii de ieri seara. Avocatul acuzarii zice ca a depus plangere pentru furt. Vikrant zice nu, avocatul acuzarii zice ca e o poveste spusa de Vikrant ca e minciuna, Simar spune lui Prem ca-i se intinde o capcana.

Destine ratacite episodul 506 din 29 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 506 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!