Destine ratacite episodul 505 din 28 ianuarie 2021

Simar il suna pe Prem el raspunde, Simar zice cum poate o hartie sa termine relatia lor? Simar il cheama sa vorbeasca insa dupa doua ore acasa la Vikrant apare Pari cu avocatul, Pari zice ca nu i-a permis lui Prem sa vina, ca sa nu aiba asteptari, ca sora ei a inlocuit-o in familie, avocatul zice sa semneze actele ca degeaba amana, Simar zice lui Pari ca niste hartii pot rupe relatia lor, ea zice ca de aceea nu a venit Prem ca inca simte ceva. Simar zice ca stie ca Pari vrea sa-i desparta, ea zice ca stie ca face tot pentru sora ei, Simar zice ca nu va lasa casnicia lor sa se destrame ca va lupta la tribunal pentru nevinovatia ei si va demonstra ca n-are vina. Simar spune ca ne vedem la tribunal, acasa Pari zice lui Surbhi si mamei lor de Simar ce a decis, Pari zice ca va lupta cu ea Surbhi zice ca lui Prem nu-i va placea, Pari zice lui Surbhi ca vrea sa ramana singura si neajutorata, Pari zice cã va face o scena la tribunal de niciodata n-o sa se impace niciodata Prem cu Simar.

Simar accepta ca Vikrant sa fie avocatul ei Sanjana aduce mancare lui Simar, Vikrant vrea sa o ajute pe Simar sa refaca relatia cu Prem. Hotii vin apoi si-l lovesc pe Vikrant care cade jos si Simar e lovita ei fura obiecte din casa Vikrant se bate cu ei apoi, el ii bate hotii sunt alungati apoi, lui Simar ii vine rau iar Vikrant o duce in camera, Jhanvi vorbeste cu Roli despre ce s-a intamplat intre Prem si Siddanth, Mata gi e la templu Roli merge la ea, ea zice ca fara ea nimic nu se face in casa Roli zice ca la tribunal reputatia familiei va fi intinata Mata gi zice ca au dat gres la incercarea zeitei.

Destine ratacite episodul 505 din 28 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 505 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!