Destine ratacite episodul 500 din 23 ianuarie 2021

Simar zice Sunainei ca mereu Vikrant o va vedea pe Simar in fata lui nu pe ea, Vikrant vede pe usa, Sunaina zice ca el nu trebuie sa stie ce face ea, apoi Vikrant merge in camera la el si zice de ce face Sunaina asta si ce vina are Simar? El zice ca o va ajuta pe Simar, Siddanth zice lui Roli ca Prem crede ca el zice povesti, pe urma Siddanth se loveste la picior in pat, Vikrant merge cu Simar cu masina, el zice ca a vrut sa se plimbe putin, Sunaina se bucura fiindca crede ca el va simti ceva, Vikrant opreste in fata templului Sunaina isi aminteste cum a ars-o zeita ea zice ca Sanjana doarme ce vor face cu ea. Vikrant zice c o duce el in brate, Sunaina merge spre templu fiindca nu are ce face cand paseste in templu Sunaina iese din corpul ei, Vikrant zice sa mearga Sunaina zice lui Simar ca daca zice ceva lui Vikrant familia ei va suferi Sunaina nu vede in templu nici nu aude Simar spune lui Vikrant ca e ea.

Vikrant ii cere scuze lui Simar pentru ce a facut Sunaina, Simar intreaba de Prem de fata el zice ca ea a fost manioasa pe el Simar zice ca Sunaina nu-i aude ca e afara la templu Vikrant spune ca Simar sa stea in templu ea zice ca daca ramane acolo Sunaina va face rau familiei, Simar zice ca trebuie gasita alta cale ca ea sa plece de buna voie, Sunaina se enerveaza si striga pe Simar, Simar ii spune lui Vikrant ca ea e furioasa Vikrant zice ca o va ajuta, Simar se inchina si apa sfintita cade pe ea.

Destine ratacite episodul 500 din 23 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 500 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!