Destine ratacite episodul 495 din 18 ianuarie 2021

Roli este la templul zeului Ganesh cu Siddanth, preotul de acolo chiar cel ce a fost ieri acasa la ei ii duce la un intelept Roli zice de Sunaina ca o poseda pe sora ei Prem vine cu bagajele jos, Mata gi intreaba ce face? El zice ca lui Anjali ii e dor de Simar inteleptul da vermilion de la Ganesha lui Roli si apa sfintita el zice sa puna vermilion pe Simar si sa stropeasca cu apa spiritul si el va fi eliberat, el zice sa faca astea inainte de apus. Prem cu Anjali ajung la Vikrant si la Simar de fapt Sunaina, care zice ca oare de ce a venit Prem cu Anjali, Prem zice ca Anjali plangea dupa mama ei ca de asta a trebuit sa mearga acolo. Roli cu Siddanth ajung si ei la usa si vad tot, Vikrant zice lui Prem ca un copil are nevoie de dragostea ambilor parinti ca sa se impace el zice ca nu se impaca si ca o lasa acolo pe Anjali la Simar, Prem da sa plece dar Sunaina zice ca si-a alungat sotia de acasa acum face la fel si cu fiica lui? Ea zice de ce nu s-a descurcat Surbhi cu fata?

Ca nu a zis ca va avea grija de ea si ca a fost doar un joc a lui Surbhi sa-l prinda ca atunci cand a alungat-o nu a vazut lacrimile fetei? Sunaina zice sa o i-a pe Anjali de acolo ca nu-si asuma responsabilitatea, apoi Sunaina zice ca accepta fata daca divorteaza de Surbhi si o i-a inapoi cu totul pe Simar. Prem pleaca inapoi cu Anjali, Vikrant zice apoi lui Simar ce face ca-i indeparteaza de tot pe Prem si Anjali, Vikrant merge dupa Prem afara.

Destine ratacite episodul 495 din 18 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 495 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!