Destine ratacite episodul 491 din 14 ianuarie 2021

Simar spune lui Prem ca nu crede ca a fost un chin acesti doi ani departe de toti? Atunci de ce sa explice Simar spune ca toata familia a nedreptatit-o ieri, ca nici unul nu a intrebat-o cum e si ce s-a intamplat, Roli zice ce face, Simar zice sa nu se bage, Simar zice ca a gonit-o in ploaie si niciunuia nu i-a pasat de ea Roli plange cand aude ce zice Prem zice lui Siddanth ca de asta l-a chemat? Simar spune apoi lui Prem ca ambele fete sunt ale ei ca pe Anjali a nascut-o si pe Sanjana a crescut-o, Simar zice ca de acum rupe toate relatiile cu el pentru totdeauna. Cand sa plece Prem o vede pe Surbhi acolo la usa, Siddanth vrea sa vorbeasca cu Prem dar el zice ca asta nu e Simar ca ea nu ar fi vorbit asa, toti sunt uimiti de ce a vorbit Simar asa cu Prem? Chiar si Vikram zice ca oare ce e cu ea, acasa Prem zice lui Surbhi ca s-a dus la Simar ca l-a chemat Siddanth.

Surbhi zice lui Prem sa nu se mai vada cu Simar, Vikram merge la Simar sa vorbeasca cu ea si zice ca ea cu Prem au nevoie de timp si rabdare, Vikram pleaca apoi Sunaina iese din Simar care apoi lesina Sunaina a vorbit asa cu Prem. Sunaina zice lui Simar ca nu a putut pleca cand l-a vazut pe Vikram ca sufera la spital, Sunaina zice ca stie ce a patit ea cu familia si cu Prem, Sunaina zice ca poate asa a fost sortit sa fie legate toata viata, Simar zice ca nu e bine ce face ca trebuie sa plece ca si-a indeplinit misiunea ca, criminalii ei sunt pedepsiti, Sunaina zice nu o asculta si ca vrea viata ei inapoi si de asta are nevoie de Simar.

Destine ratacite episodul 491 din 14 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 491 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!