Destine ratacite episodul 473 din 27 decembrie 2020

Simar se uita in sediul lui Vikrant ea vede ca poza nu e acolo in plic si inchide inapoi seiful si spune zeitei ca oare ucigasul Sunainei va scapa? si pacientii nevinovati toti vor suferi, Simar se roaga zeitei care da o furtuna si poza apare lui Simar in fata, Simar vede ca e poza lui Aditi si vede paşaportul ea zice ca Aditi e Sunaina Mehta, Vikrant apare ea zice ca Aditi e Sunaina prefacandu-se ca a venit dupa medicamentele pentru durere de cap. Sunaina apare in spate la Vikrant ea zice lui Simar sa nu divulge nimic din ce a aflat ca ea e spiritul Sunainei. Apoi Sunaina se baga in Simar fiindca Simar s-a speriat ca Vikrant a trecut prin ea, Sunaina iese dupa din Simar iar Simar lesina Aditi o suna pe Roli sa mearga la Simar ca are nevoie de ea. Sujata e trista fiindca a auzit-o ieri pe Jhanvi ca vorbea cu Anurag mai ciudat, ea zice lui Mata gi ca cei doi au ceva.

Ca se intampla ceva dar Jhanvi nu-i zice, Mata gi zice ca va vorbi cu Siddanth si Roli sa vorbeasca cu ea, Roli ajunge la Simar usile se deschid singure in casa e vant Aditi apare el spune sa se duca la Simar ca sa nu-si piarda increderea in ea, Roli merge la Simar care e pe pat inconstienta, Roli o trezeste cu apa, Simar e ingrozita Aditi apare Simar abia vorbeste apoi Roli vede ca Aditi nu se vede in oglinda Aditi zice ca e spiritul Sunainei ca e sotia lui Vikrant Roli se sperie ea o i-a pe Simar sa plece din casa dar uslie se inchid Sunaina le zice sa nu se teama ca nu le face rau.

Destine ratacite episodul 473 din 27 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 473 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!