Destine ratacite episodul 472 din 26 decembrie 2020

Roli a zis lui Aditi ca Prem a aflat de Simar intre timp Sanjana o intreaba pe Simar cine era domnul acela ce a zis ca o cheama Simar insa ea se roaga zeitei si zice de ce o testeaza asa, Prem aduce politia acasa la Vikram pentru a o duce pe Simar aceasta il aude pe Prem mama lui Vikrant zice ca nu stie cine e Vikrant, ca e un avocat renumit. Roli vede ca Prem a dus politia acolo Simar apare pe scari apoi merge jos Prem ii zice sa spuna ca e nora familiei Bardwaj, Vikrant zice sa zica ca e Sunaina Mehta mama lui Sanjana, Prem zice sa se uite la el si sa zica care e adevarul, Roli zice ca ce va face sora ei ca nu poate minti pe Prem privindu-l in ochi Simar zice ca e Sunaina Mehta ca a venit din America si s-a casatorit cu Vikrant, Simar aduce certificatul de casatorie si pasaportul. Vazand dovezile Prem se convinge ca e Sunaina el le cere scuze lui Vikrant si Sanjanei, apoi afara Roli zice lui Prem ca asa a crezut si ea ca e Simar ca a vazut atunci in tabara prima data.

Roli zice ca trebuie sa-l minta ca nu are ce face familia se uita la bijuterii pentru Surbhi la nunta apoi Vikrant zice lui Simar ca stie ca fata aceea e sora ei se acum ceva zile el zice ca putea zice adevarul dar nu a facut-o. El mulțumeste ca i-a salvat familia ca nu va uita Simar zice dupa ce pleaca Vikrant de ce nu-si aminteste ce a facut jos? Inainte Simar avea ochii rosii tare, Prem zice lui Kushi ca nu e Simar ci Sunaina Mehta apoi Simar suna pe Roli sa mearga la ea imediat, Simar zice lui Roli ca ea nu-si aminteste ce a facut jos.

Destine ratacite episodul 472 din 26 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 472 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!