Destine ratacite episodul 463 din 17 decembrie 2020

Kushi zice lui Roli de ce l-a mintit pe Siddanth? Uma vine si zice daca au vazut-o pe Anjali pe urma familia e la masa iar Roli vine si zice de Anjali ca nu este, Roli o cauta apoi Karthik o suna si zice de jurnal el spune ca un copil lipseste de la ei Roli zice de trucul cu apa pe jurnal apoi Karthik inchide, Roli e disperata dupa Anjali. Roli zice lui Aditi ca Anjali e rapita de omul cu jurnalul Simar afla si ea de Anjali de la Roli, Simar se necajeste ea merge la zeita si zice ca daca pateste ceva fata ei e vina ei Roli se roaga si ea pentru Anjali. Karthik primeste jurnalul el vede ca Roli a avut dreptate cu apa pe jurnal si citeste jurnalul unde scrie de spitalul unde lucreaza el apoi zice ca secretul spitalului nu va fi aflat. Roli se roaga iar Khushi vede ca Roli e cu ochii pe telefon mai mult, Siddanth cu restul vin si zic ca nimeni nu a vazut fetita.

Mai apoi Anjali apare ea zice ca un domn i-a luat inghetata ca a zis ca e prieten cu Prem apoi Roli zice lui Simar ca Anjali e acasa Roli zice ca oamenii ce au omorat-o pe Sunaina sunt periculosi Roli zice ca daca afla adevarul va putea veni si ea acasa Simar zice ca nu merge cu Vikrant si Sanjana, Karthik la film. Simar cauta dupa o poza de a Sunainei prin casa Simar nu afla nici o poza de-a ei ea zice ca ceva e ciudat cum de nu e nici macar o poza nicaieri Simar suna pe Roli si aude pe Anjali, Roli zice ca Surbhi cu prem sunt logoditi.

Destine ratacite episodul 463 din 17 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!