Destine ratacite episodul 455 din 9 decembrie 2020

Pari cu Uma sunt invidioase pe Roli ca are cheile casei, la fel si Kushi, Prem vine jos mama lui Pari vine si se lauda din nou apoi vine Surbhi sora lui Pari ce se va marita cu Prem, Roli zice ca i se va adresa cu sora nu cumnata Prem este tot trist slujba incepe Sujata da inelul lui Prem el zice ca nu se poate logodi apoi pleaca sus. Ashla gi zice ca cum poate face asta? Mata gi merge si vorbeste cu Prem ea ii zice ca demnitatea lor va fi distrusa ca Pari cu mama ei sunt suparate, Mata gi il implora pe Prem iar el accepta, Prem vine jos cu Mata gi si cere iertare tuturor Surbhi zice ca nu va lua locul lui Simar se pun inelele in alt loc este alta petrecere se pare ca e aniversarea casatoriei Sunainei (Simar) cu Vikrant, Simar apare cand fetita o cheama.

Mama lui Vikram a organizat petrecerea Vikram e un avocat de succes pe fetita o cheama Sanjana, Vikram intarzie la petrecere el le cere scuze lui Simar si Sanjenei pe urma se taie tortul, soacra Sunainei e pusa in scaun cu rotile. Sunaina zice ca familia ei nu tine legatura cu ea apoi se danseaza pozele de la petrecere sunt sterse de cineva. Sunaina vorbeste cu soacra ei de familia ei ea zice ca familia ei crede ca este moarta de fapt Simar stie tot. Soacra ar vrea sa vorbeasca cu familia Sunainei dar ea zice ca nu are rost, Vikrant zice lui Simar ca stie mama lui ca nu dorm impreuna ea zice nu ca a intrebat-o de familia ei Vikrant zice ca mama lui nu trebuie sa stie ca ea nu e Sunaina si ca nu e mama Sanjanei.

Destine ratacite episodul 455 din 9 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 455 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!