Destine ratacite episodul 452 din 6 decembrie 2020

La concurs fetele trebuie sa se imbrace cu sariuri dar Simar vede ca nu are bluza si voalul, prezentatorul zice sa isi aleaga dintr-o gramada ce le trebuie apoi Mata gi cu matusa lui Anurag cu Manoranjan urca pe scena, Mata gi zice ca tine cu ambele concurente matusa lui, Anurag zice ca Bhakti castiga, primele care vin imbracate sunt Roli cu Bhakti ele conduc cu 3 la 2 si castiga runda. Doctorul il vede pe fiul lui Jwala Devi el zice numele lui Jhumki. Apoi prezentatorul zice ca ele trebuie sa danseze sa distreze lumea, Bhakti zice ca Jhanvi nu va putea dansa, Roli cu Bhakti danseaza primele apoi Simar cu Jhanvi danseaza frumos pe o melodie din religie ele castiga runda. E egalitate, se mai face o runda pentru a vedea cine castiga insa doar cele doua concurente participa Birju aduce oameni sa o rapeasca pe Roli, ultima runda presupune ca fetele sa zica cele trei principii care le considera importante pentru familie, ambele scriu pe foaie apoi zic ci voce tare, Roli e dusa in camera verde pentru a lua o geanta insa Roli e adormita de omul lui Jwala Devi, Jhanvi castiga concursul nora nr. 1.

Manoranjan zice ca ea stia ca Jhanvi va castiga, Roli e dusa intr-un covor spre Jwala Devi care ameninta cu pistolul, Simar o cauta pe Roli dar nu da de ea, o suna dar degeaba, Bhakti merge la Jhanvi si zice ca daca a castigat nu inseamna ca il va a ea pe Anurag sau pe matusa de partea ei ea zice ca, copilul ei ar putea pat ceva daca nu se retrage. Anurag cu Shanti si matusa aud tot el striga la Bhakti ca o credea prietena lor dar nu, familia vine la Jhanvi sa o felicite dar vede ca ea are ceva, Jhanvi spune familiei de Bhakti tot, Shanti zice lui Bhakti de ce a fãcut asta? si matusa zice ca ii pare rau de ea ca a vrut sa faca rau unui copil nenascut, Bhakti zice ca matusa e mincinoasa iar Jhanvi o plesneste.

Destine ratacite episodul 452 din 6 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!