Destine ratacite episodul 413 din 28 octombrie 2020

Kushi zice ca ea l-a platit pe detectiv si ca i-a dat de trei ori mai mult ca ei Roli cu Simar isi cer scuze de la Bobby mai apoi Kushi zice ca cei patru fac si ei pe detectivii si trebuie sa-i indeparteze de detectiv sa nu afle, Jhanvi vine acasa la patru dimineata Sujata o vede si o i-a de mana, apoi Simar cu Sujata vad ca este arsa pe mana. Ele o trimit sa se odihneasca Sujata merge la Dr. Arora si zice sa nu o munceasca atat pe Jhanvi ea spune de copilul ei Siddanth suna pe detectiv si acesta il pune pe asteptare fiindcã Bobby l-a sunat sa spuna ce el a zis, mai apoi Bobby zice lui Kushi ca detectivul cere mai multi bani apoi Karuna zice ca maine e Holi sarbatoare Jhanvi e adusa de dr. Arora acasa, el ii zice ca o iubeste Verma gi vine la doctor si zice ca acum intelege relatia dintre ei ca o prietenie se poate transforma in iubire mai apoi Verma gi o vorbeste pe Jhanvi la vecini si Simar aude, Simar le intreaba de ce viata femeii este judecata doar dupa sotul ei.

Ea zice sa se puna ele in locul lui Jhanvi sa vada cum este intre timp Jhanvi este acasa fiindca si-a luat liber. Dr. Arora stie de la spital ca ea nu se simte bine Simar zice lui Jhanvi ca Sujata nu mai e suparata ca ea merge la spital Kushi se vede cu Bobby pentru a o invata sa vorbeasca engleza fiindca seara de Holi vin clientii Soniei, Bobby o invata putina engleza mai apoi seara Kushi coboara, familia se pregateste de sarbatoare Jhanvi nu este fericita de vestea primita asa ca se gandeste sa se retraga, Khushi vorbeste fara sens cand un invitat isi face prezenta si pleaca imediat ce simte ca a gresit spunand ca se duce sa venereze zeita, tot mai abatuta Jhanvi nu risca sa se duca in fata lor.

Destine ratacite episodul 413 din 28 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!