Destine ratacite episodul 336 din 12 august 2020

Simar gaseste un os pe jos, Roli ajunge acasa chiar cand Siddhant vroia sa o sune, Simar ajunge acasa vizibil cu prboleme, ea este ranita de la sarpe. Shobha se i-a de ea ca femeile de familie nu merg pe strada noaptea, Jhanvi zice ca ea a fost cu Roli, Simar lesina iar Prem o duce in camera sa, doctorita vine la ea si zice ca sarpele a muscat-o dar cineva i-a luat veninul, Shobha zice lui Prem ca ea ascunde ceva a doua zi Siddhanth este cu Roli, Mata gi vine si zice ce e cu ea, el zice ca ea n-a dormit bine azi noapte, Roli zice lui Mata gi ce a patit Simar azi noapte, Simar isi revine si se trezeste Prem zice ca azi ea nu va face nimic, Simar isi aminteste cum Roli i-a luat veninul din picior, ea o suna pe Roli si zice ca ce face, Roli zice ca trebuie sa afle adevarul, Simar zice ca vor face testul ADN, Roli zice ca trebuie mostra de la Prem, Roli zice de lingurita lui Prem ce are saliva lui, Prem aduce ceai lui Simar ea zice sa-i aduca si el ceai pentru a lua ADN-ul de asta zice.

Mata gi duce potiune lui Roli Pari crede ca pentru ea, Jhanvi vrea sa duca cestile de ceai Simar zice ca le duce ea, Jhanvi zice ca cine i-a scos veninul, Shobha zice ca unde a fost aseara? Prem zice gata ca Simar nu trebuie sa se justifice ca are incredere in ea. Roli o suna pe Simar dar ea nu poate raspunde, Mata gi zice lui Roli ca sigur Simar se va descurca sa i-a mostra de ADN, Simar primeste mesaj de la Roli unde zice ca azi e vineri si la ADN se inchide la 17:00, apoi Prem i-a micul dejun, Simar vrea sa i-a lingura lui Prem dar Jhanvi nu o lasa, apoi Simar se face ca tuseste pentru ca Jhanvi sa aduca apa, Simar ia lingura lui Prem, Simar zice lui Roli ca are lingura pentru testul ADN, Roli ii da intalnire lui Simar, iar vrea sa plece la Roli dar Shobha apare jos.

Destine ratacite episodul 336 din 12 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 336 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!