Destine ratacite episodul 228 din 26 aprilie 2020

Roli ii spune lui Manoranjan ca a vorbit urat cu Siddhart, Kushi vine si le vede ea se i-a de ele ca au chiulit de la lucru. Roli ii zice lui Kushi ca ea nu are pe nimeni ca e singura, dar ele sunt impreuna. Kushi zice ca îl are pe Veeru, Roli zice ca el e pentru bani ca atunci cand nu-i va mai da bani nu va mai fi cu ea. Siddhart e la birou el se gandeste la Roli cum s-a purtat cu el. Naina ii aduce mancare lui Siddhart, Simar cauta de lucru, Prem ajunge acasa si zice ca nu si-a gasit de lucru. Kushi aude cum Mata gi zice ca Simar e plecata cu treaba, ea zice ca o va pedepsi pe Simar care ajunge la un domn pentru o slujba.

Ea zice ca este din familia lui Daddu gi iar el ii raspunde ca a primit dulciuri de la Kushi care sunt de proasta calitate, Simar e alungata de acolo Siddhart accepta mancarea lui Naina desi la inceput nu a vrut. Simar ajunge acasa, Prem o intreaba unde a fost iar ea spune ca a gssit slujba si pentru toate femeile casei. Simar zice ca au o comanda de 500 de laddoo, ea a primit comanda de la omul unde a fost ultima data, Prem e bucuros la fel ca Mata gi si restul, Mata gi spune reteta de laddoo Siddhart ajunge mai apoi de la lucru dar el n-o baga in seama pe Roli, Kushi cu Veeru sunt in oraa la masa.

Destine ratacite episodul 228 din 26 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 228 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!