Destine ratacite episodul 227 din 25 aprilie 2020

Prem refuza oferta de lucru a lui Kushi, Simar se gandeste apoi la ce i-a zis Kushi lui Prem ca doar el nu are slujba. Roli o sustine pe Simar iar Manoranjan vine la Roli si-i zice ca vine tipul de la teatru. Siddhart o duce pe Naina acasa si seara Roli il intalneste pe Rahul tipul de la teatru, Veeru ii vede si-i urmareste. Veeru e gelos el merge dupa ei, Siddhart ajunge cu Naina la ea acasa iar lui Siddhart ii e mila de ea ca abia se tine pe picioare el ii aduce de mancare iar ea mananca Roli se da jos din masina lui Rahul Veeru vede.

Roli zice lui Veeru ca el e sluga lui Kushi, Simar merge undeva ea a intrebat unde e Prem iar Simar cere ajutorul zeitei pentru a-l ajuta pe Prem si a-l sprijini, Kushi intreaba de Simar iar Pari zice ca se odihneste ca nu se simte bine, Kushi crede iar Roli se cearta cu Siddhart pentru ca Veeru e de fata, Siddhart a venit sa intrebe ce camasa sa poarte Simar isi cauta de lucru la o cofetarie dar nu afla.

Destine ratacite episodul 227 din 25 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 227 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!