Destine ratacite episodul 145 din 3 februarie 2020

Prem zice de unele persoane ca sunt viclene si bate un apropo ca parca ar mai fi vazut-o pe Anisha intre timp Siddhart merge la baie Prem ii zice ca acum a trecut la prietenul lui. El spune ca vrea pozele ca sa nu o zica. Anisha ii da pozele lui Prem apoi el il suna pe Siddhart si-l felicita spunand ca Siddhart e fratele lui. Anisha e uimita si-i spune ca mai are poze, Prem insa ii rade in fata spunandu-i ca cele de pe laptop deja le-a sters. Prem a chemat politia care o duce pe Anisha, Prem cu Siddhart ajung acasa apoi ei zic lui Shailu si lui Simar si Roli ca au scapat de Anisha si ca au pozele. Mata gi cu restul vin la ei, si ea vede cã Siddhart ascunde ceva. El ascunde pozele, care i le da lui Mata gi fiindca ea cere acest lucru. Familia toata vede pozele lui Shailu cu Anisha. Lui Pari i se umplu ochii de lacrimi, Shailu ii zice lui Pari ca nu e ce crede ea. Siddhart vrea sa zica cum a fost dar Mata gi nu-l lasa. Mata gi ul cearta pe Shailu si pe restul ca l-au acoperit. Shailu incepe si zice ca fetele l-au scapat de Anisha, el povesteste tot ce a facut Anisha.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 145 din 3 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 145 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!