Concurenții din Ferma vedetelor Sezonul 2 vor fi filmați în Cipru

Zvonurile care tot circulau în lumea media cu privire la locația filmărilor al Sezonului 2 din emisiunea celebra “Ferma vedetelor” au prins viață, mai exact dacă în primul sezon concurenții au avut parte de cele mai grele încercări din țara noastră, de această dată situația este mai roz pentru că aceștia vor înfrunta zile foarte călduroase din locația specială aleasă tocmai din Cipru! 🙂 Ei, mulți ar spune că nu este chiar așa greu și de ce nu sa mai filmat în România, au dat cumva vedetele de greu și nu mai doresc să se incrie în această competiție decât dacă li se oferă ‘vacanțe exotice’ ?

Eu cred că schimbarea locației unde se vor petrece evenimentele este una strategică pentru a oferi publicului imagini diversificate, și evenimente care se vor lăsa descoperite pe parcursul emisiunii făcând astfel mai îndrăgită și oferind o mai mare dorință de vizionare a fiecărui episod.
Ferma Vedetelor Sezonul 2
Așadar, trecând mai departe în revistă haideți să vedem care sunt Concurenții din Ferma Vedetelor Sezonul 2:
Momentan au acceptat să între în competiție doar 3 vedete: Viorel Sipos, Lili Sandu și Ami, lista următorilor 9 concurenți se va adăuga ulterior.

Începutul lunii martie sau aprilie 2016 cel mai probabil ne aduce lansarea show-ului, atunci formatul original – The Farm „Ferma vedetelor Sezon 2” prezentată de Iulia Vântur va începe alături de concurenți celebrii care până acum au fost confirmați.

În total vor fi 12 concurenți care timp de aproximativ 3 luni vor trebui să suporte condiții limită pentru că acțiunea lor va fi una demnă de neuitat, mai exact aceștia vor fi plasați la o fermă unde nu vor avea parte de tehnologia din zilele noastre și se vor întoarce în trecut, fără telefoane mobile, curent electric, mâncare ori internet. Aceștia vor trebui să se descurce singuri și vor fi ajutați de prezentatoarea emisiunii care săptămânal le va aduce misiuni care le aduce extra beneficii.

Vor putea face față vedetele stresului sau provocărilor acestui show Românesc? Vom vedea asta în emisiunea Ferma Vedetelor 2016 care urmează să debuteze pe micile ecrane cu primul episod începând de luni până joi și sâmbătă de la 20:30 în curând numai la Protv.

error: Content is protected !!